Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Nieuwe Buurt-Zuiderveld huur Nijmegen

In de rustige, nieuwe wijk Zuiderveld in Nijmegen - Noord bevinden zich 29 luxe huurwoningen. Op een super locatie op loopafstand van de winkel-, school- en sportvoorzieningen van Oosterhout en dichtbij de snelwegen A15 en A325 kun je wonen in een ruim opgezette en groene wijk. Een ideale uitvalsbasis voor forenzen. Hier kun je rustig wonen, met de levendige binnenstad van Nijmegen op 20 minuten fietsafstand!

Of u nu voor de eerste keer een nieuwbouwwoning huurt, gaat samenwonen, of uw gezinssamenstelling veranderd waardoor u andere woonbehoeften heeft. Uw huis moet een thuis zijn. Een plek waar u kunt ontspannen na een lange werkdag, waar uw kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, waar u lekker kunt koken en borrelen met vrienden of waar u zich heerlijk terug kunt trekken en ruimte heeft voor uw hobby’s. In Nieuwe Buurt Zuiderveld is de keuze aan u. Een nieuwe leefomgeving waar u kunt wonen aan het open parkachtige groen, aan een levendige singel, of in een verkeersluwe, besloten setting.

 

Locatie

De naam van Zuiderveld is misschien wat misleidend voor de meest noordelijke woonbuurt van de Waalsprong. Het ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, aan de Griftdijk en in de directe omgeving van de wijken De Grote Boel, De Boomgaard, De Elten en Het Nijland. En wist u dat deze wijk, met de Betuwe letterlijk in de achtertuin op slechts 20 fietsminuten is van de binnenstad van Nijmegen?

Als bewoner van Zuiderveld kunt u gebruik maken van de voorzieningen die al ruimschoots aanwezig zijn in de omgeving. Van gezondheidszorg tot school, van sportvoorziening tot buurtwinkelcentrum, u bent van alle gemakken voorzien. En voor een gezellig avondje uit bent u zó in de binnenstad van Nijmegen of in de nieuwe bioscoop Cinemec. Dat maakt het wonen in deze moderne wijk zo aantrekkelijk!

Actueel